hvis jeg skulle huske én ting

045.jpg

spill ikke tiden, bruk den! ta fatt i øyeblikket lev det, ta fatt i det ukjente, lev det, ta fatt i livet, eller i det minste: la det ta fatt i deg. alt er en strøm. alt driver avgårde, utvider seg, oppgaven din er å drive med. det finnes noe i deg som vet akkurat hvor du skal.

spill ikke tiden, vær tiden! vær alt det som utfolder seg, vær havet og stormen, vær rytmen, jorden du trår på, alt på en gang.

se! alt det du ser kan du røre ved. alt det du rører ved kan du beskrive. alt det du beskriver blir en del av deg. skriv det hele og du er det hele. slik går tiden sin gang.

atomer og molekyler og celler. alt det som vibrerer i deg, bær det med stolthet. bær det, og la det bære deg. lev det og la det leve deg. alt det du tror på finnes. alt det som finnes, finnes her, i deg.