Skærmbillede 2018-06-19 kl. 13.12.10.png

Det er få ting som rører meg mer enn å få lov til å fotografere andre mennesker. Det er en gave å få lov til å se mennesker på nært hold, uten masker og fasade, og jeg vender alltid hjem fra dette arbeidet med hjertet fullt av glede og takknemlighet.

Jeg tar naturlige bilder av naturlige mennesker. Ingen stylist. Ingen lamper med kunstig lys. Bare deg og meg. Og naturen. Og bildene som oppstår når vi sammen beveger oss inn i øyeblikket og lar kreativiteten vise vei. Målet mitt er ikke å ta perfekte bilder. Men ekte bilder med naturlig skjønnhet og kraft. Bilder som føles som deg - og som viser hvem du er. Jeg ser det som min viktigste oppgave å skape et trygt rom hvor du kan slappe av og være tilstede som deg selv, med alt hva du rommer av sårbarhet & styrke.

Jeg ser hvert fotografiske møte som en seremoni. En hyllest til deg og det livet du lever - og en dokumentasjon av det stadiet av livet du befinner deg på akkurat nå. Når vi møtes har jeg selvfølgelig kameraet med meg, og min mangeårige erfaring som fotograf. Men minst like viktig i mitt arbeid er nærværet og min evne til å se og lytte i dybden. Hver seremoni er forskjellig - og skapes i samspill mellom deg og meg, i øyeblikket.

Lenger ned kan du lese mer om mine tilbud + priser.


Sjeleportrett

Et sjeleportrett er en gave til deg selv. Det er en feiring av hvem du er - og en hyllest til den reisen du har vært på så langt. Uansett om du skal bruke bildene for å gjøre deg selv og arbeidet ditt mer synlig i verden, eller du bare ønsker å få tatt bilder for å ære deg selv, og det stedet du er nådd til i livet, vil det å få tatt et sjeleportrett være en nærende & styrkende opplevelse. 

Før vi møtes snakker vi sammen i telefonen, vi føler inn i hvor bildene skal tas og hva du ønsker at de skal formidle. Du inviteres til å fortelle litt om din egen livsreise, og hvorfor det gir mening for deg å få tatt portretter akkurat nå. Når vi møtes til selve fotograferingen starter vi stille og rolig med en kopp te, lander i hverandres selskap og setter en felles intensjon for dagen. Deretter går vi ut i naturen og tar bilder i en times tid.

Jeg guider deg blidt og kjærlig, og målet mitt er å skape et trygt rom, hvor alt som trenger å komme til overflaten, kan få lov til det. Både latter og tårer er velkomne! Jeg vet av erfaring at denne typen fotografiske møter kan skape healing på mange plan - både for den som står foran kameraet, og for den som står bak. 

Pris: 3000 DKK (+ moms) / 10 redigerte bilder


Sermoni for den vordende mor

Å bære frem et barn er noe av det største og forunderligste et menneske kan oppleve. Finnes det overhodet noe mer mystisk og gåtefullt? Jeg blir påminnet om livets mirakel hver eneste gang jeg ser en gravid kvinnekropp, og jeg elsker å få lov til å dokumentere denne særlige perioden i en kvinnes liv. 

Gravidfotografering foregår stort sett på samme måte som familiefotografering. Jeg kommer hjem til deg, vi drikker en kopp te, snakker litt om bildene - og finner frem til en felles intensjon for dagen. Deretter beveger vi oss ut i naturen og skaper vakre, naturlige og poetiske bilder av deg og magen din, som du kan kikke tilbake på med glede resten av livet. 

Pris: 3000 DKK (eksklusiv moms) / 10 redigerte bilder


Familiefotografering 

Noe av det fineste jeg vet er å få lov til å fotografere båndene mellom mennesker. Det er alltid noe særlig å få lov til å komme hjem til andre og ta bilder av det de har sammen. Når jeg fotograferer familier tenker jeg ofte på hvordan bildene kommer til å leve videre når tiden går. En dag vil de være verdifulle minner i et album, fra en barndom som for lengst er over. 

Ved familiefotografering kommer jeg hjem til dere. Vi snakker litt om hva slags bilder dere ønsker å skape, og vi går en tur sammen et sted i naturen i nærheten av dere. Selve fotograferingen varer halvanden til to timer, vi finner et par vakre steder på veien, og jeg innfanger dere på en naturlig, avslappet og ikke-opstillt måte. Dere bestemmer selv om det er hele familien som skal fotograferes - eller om dere bare ønsker søskenportretter etc. 

Pris:

3000 DKK (eksklusiv moms) / 10 redigerte bilder  

4000 DKK (eksklusiv moms) / 20 redigerte bilder + 100 uredigerte bilder til fri brukUansett hva slags fotografering du velger, vil du alltid få tilsendt et online galleri med bilder et par dager etter møtet vårt - så du selv kan velge hvilke bilder du vil at jeg skal redigere.

De ferdige bildene leveres på mail, i både høy og lav oppløsning. Ekstra bilder kan kjøpes i opptil et år etter fotograferingen. Hvis du ønsker tilgang til og fri benyttelse av hele bildematerialet (uredigerte bilder), har du også mulighet for å tilkjøpe dette - kontakt meg evt for mer informasjon om pris.

Jeg arbeider for det meste ute i naturen - og jeg kommer gjerne dit hvor du er og fotograferer deg i omgivelser hvor du føler deg hjemme. Jeg bor rett utenfor København, og arbeider mest på Sjælland. Men reiser også lenger vekk etter avtale. Og jeg snakker flytende dansk - så vi skal nok kunne forstå hverandre. Innimellom er jeg på reise i Norge - og tar gjerne fotooppdrag der også, når tiden tillater det. 

Skriv til meg hvis du vil booke en fotografering - eller hvis du har noen spørsmål! Og du er alltid velkommen til å ringe hvis du ønsker en uforpliktende samtale hvor vi finner ut av om vi har lyst til å arbeide sammen. 

Jeg gleder meg til å høre fra deg!

Og det ville være en ære å få lov til å se deg igjennom kameraet mitt. 

xxx

hanne

PS: HER finner du et galleri med flere bilder av mennesker jeg har fått lov til å fotografere, og HER kan du lese litt om hva andre har sagt om å det bli fotografert av meg.

Skærmbillede 2018-06-19 kl. 13.12.38.png