Noe av det vakreste jeg vet, er å få lov til å se andre mennesker.

Å få lov til å komme så tett på at lag på lag av frykt og beskyttelse faller bort, og det eneste som står igjen er menneskets essens. Det sanne uttrykket. Sjelen, om du vil.

Jeg tar naturlige bilder av ekte mennesker. Ingen stylist, ingen store flashlamper med kunstig lys. Bare deg og meg. Og de bildene som oppstår når vi begge tør å være tilstede og se hva som oppstår, i øyeblikket. 


Et sjæleportræt-møte koster 3000 DKK + moms

(Fra 1.december 2017 går prisen opp til 4000 DKK + moms)

I prisen inngår:

En innledende samtale på telefon hvor vi snakker om hvor og hvordan du kunne tenke deg å bli fotografert, og hvilken stemning du gjerne vil at bildene skal formidle.

En fotosession på cirka 1 1/2 time, hvor vi sammen leker oss frem til bilder som viser hvem du er. 

Innblikk i redigeringsprosessen - og mulighet for selv å utvelge de beste bildene.

10 redigerte bilder i høy oppløsning, klare til bruk, sendt direkte til din mail.


Det er viktig for meg at fotograferingen foregår i et rolig og behagelig tempo, hvor vi har tid til å nærme oss hverandre og skape det nærværet som skal til for at bildene kan bli ekte og ærlige. Erfaringsmessig gir det mening å bruke omkring halvanden time. Noen ganger tar det litt mer tid, andre ganger litt mindre. Vi fotograferer til vi begge føler at vi har skapt de helt riktige bildene.

Jeg er født og oppvokst i Norge, men har bodd i Danmark de siste ti år, og snakker flytende dansk. Jeg bor like utenfor København, og møter deg gjerne der du er, så vi kan ta bildene i ditt naturlige miljø.

Jeg har 10 års erfaring som fotograf, og har arbeidet med fotografi på alle mulige tenkelige måter. Men jeg har kommet frem til at det som virkelig gir mening for meg er å fotografere mennesker - og særlig mennesker som føler seg klare til å bli sett, i all sin sårbarhet og styrke. Det er en gave og en ære å få lov til å være vitne til et annet menneskes kraft og essens. Og jeg vender alltid hjem fra fotografiske møter med en følelse av å være inspirert, oppløftet og utvidet. 

Ta kontakt hvis du har lyst til at jeg skal fotografere deg, eller hvis du har noen spørsmål. Du finner mine kontaktopplysninger under fanen "OM" her på hjemmesiden. 

Jeg gleder meg til å høre fra deg!