Årshjulet_forside1.jpeg

VELKOMMEN TIL ÅRSHJULET 2020!

Dette er et onlineforløp for alle som ønsker å leve et skapende liv, i takt med naturens rytme. Det er en reise igjennom et helt år, fra vintersolverv til vintersolverv. En invitasjon til å skape dyp forbindelse til de fire årstidene - og til den muligheten for vekst, skaperkraft og utvikling som ethvert år rommer.


HVORDAN FOREGÅR DET?

Hver nymåne og hver fullmåne i 2020 mottar du et brev fra meg på mail.

Hvert brev har til hensikt å guide deg inn i den aktuelle årstidens særlige tema og muligheter - og gir deg oppgaver og øvelser som støtter deg i å leve i takt med naturens rytme og årets gang. Jeg deler alt jeg vet om å leve et syklisk liv - og introduserer deg til redskaper jeg i mange år har brukt i min egen skapende praksis: skriveoppgaver, dans & bevegelse, naturopplevelser, stemmeøvelser, poesi, guidede meditasjoner - og mye, mye mer.

Hele året igjennom inviteres du til å arbeide aktivt med de fire årstidene, og la dem inspirere deg til å leve og skape i takt med naturens rytme:

VINTER

Hvile, drømme, gå i hi, lytte innover, åpne deg for nye visjoner.

VÅR

Vende deg ut mot verden, så frø, handle, ta beslutninger, forme din virkelighet.

SOMMER

Vanne det du har sådd, utforske, dra på eventyr, bli inspirert, nyte, blomstre og ekspandere.

HØST

Utleve, ferdiggjøre, høste fruktene av årets arbeid, gi slipp på det du ikke trenger lenger, finne inn til din essens.

……….

I tillegg til ny- og fullmånebrev med inspirasjon og oppgaver hver fjortende dag, får du tilgang til en lukket facebookgruppe hvor alle som deltar i ÅRSHJULET 2020 kan dele tanker, opplevelser og inspirasjon med hverandre. Selv om dette er et online forløp hvor du kan gjøre det meste av arbeidet hjemme fra din egen stue (og i naturen omkring deg), er det min intensjon og mitt ønske at det skal være en reise vi legger ut på sammen. Jeg tror på kraften som finnes i fellesskapet. Og vet av erfaring at vi kan nå uendelig mye lenger og dypere når vi reiser sammen.


HVORFOR HAR JEG SKAPT ÅRSHJULET 2020?

Det å forstå at min indre natur er forbundet med den ytre – og at det er mulig og naturlig å leve i takt med naturens skiftninger – er noe av det mest betydningsfulle jeg har lært i mitt voksne liv.

Det har gitt livet mitt en naturlig struktur - og vist meg at det er en tid for å så og en tid for å høste, en tid for å hvile og en tid for å handle.

Det har satt meg i kontakt med de innerste drømmene mine - og gitt meg mot og kraft til å sette dem ut i livet.

Det har gitt meg en dypere forståelse av at jeg er NATUR - og at jeg inngår i noe som er langt større enn meg selv.

Det er som om jeg, når jeg forbinder meg med naturens rytme, blir i stand til å flyte med på en bølge av naturlig skaperkraft. En bølge som støtter og løfter meg, og hjelper meg med å utleve det jeg er her på jorden for å utleve.

ÅRSHJULET 2020 er skapt fordi jeg lengter etter å dele denne opplevelsen med andre.

Og fordi jeg, i dypet av mitt hjerte tror på at verden har bruk for at så mange av oss som mulig finner tilbake til en naturlig rytme - og forløser vår naturlige livsglede og skaperkraft!

Jeg ønsker at ÅRSHJULET 2020 skal være et overflødighetshorn av inspirasjon og næring. En ressurs og en berikelse for alle som ønsker å leve et liv med dypere forbindelse til sitt eget indre, til naturens rytme og til andre mennesker. Det er mitt håp at alt det jeg deler på denne reisen vil være like mye til nytte og til nytelse for deg, som det er for meg. Og at det vil støtte deg i å bygge det livet du virkelig drømmer om å leve.


HVEM KAN VÆRE MED?

ÅRSHJULET 2020 er en reise for alle som ønsker å finne tilbake til en naturlig rytme. Og merke på egen kropp hvordan det får både skaperkraften og livsgleden til å blomstre.

Bli med hvis du du lengter etter å:

  • leve et krativt og skapende liv

  • kjenne at du er en del av naturen

  • skape en organisk og naturlig struktur i livet ditt, som du kan bruke og nyte resten av livet

  • være en del av et levende og støttende fellesskap

Det er en fordel hvis du har tilgang til facebook, og mulighet for å delta i forløpets facebookgruppe, men det er ikke et krav.


PRIS & BETALING

Prisen for å være med i ÅRSHJULET 2020 er som følger:

550 DKK hvis du melder deg på i løpet av Oktober 2019.

600 DKK hvis du melder deg på i løpet av November 2019.

650 DKK hvis du melder deg på i løpet av Desember 2019.

Du kan snart registrere deg og betale via min webshop HER.

(NB: Bemerk at prisen er i danske kroner, da jeg bor i Danmark og har dansk firma.)


PRAKTISK

ÅRSHJULET 2020 starter den 22. desember 2019.

Denne dagen er det vintersolverv, og årets korteste dag. Noen tidsregninger sier at vintersolverv er den første dagen av vinteren, og det gir mening for meg at vi starter vår reise inn i det nye året her.