WHAT OTHER PEOPLE SAY
“At være og arbejde sammen med Hanne er som en rejse, hvor begge parter bagefter fortsætter livet lidt mere farverige og rummelige end før. Hanne er ikke blot en dygtig fotograf og poet - hun er et sandt og ærligt medmenneske.”

— Hanne Marie le Fevre

“Hanne Hvattum har et helt unikt talent for at møde, se og forstå det menneske hun skal portrættere. Da Hanne fotograferede mig en sensommerdag på stranden oplevede jeg, at blive mødt med ro, fokuseret professionalisme og alligevel ydmyghed over at skulle se ind i mig. Hanne skabte med det samme et trygt og rart space, hvor jeg kunne være helt mig selv og være åben og ærlig i mit udtryk. Da vi var færdige med fotosessionen (inden jeg overhovedet havde set resultatet!) havde jeg en let fornemmelse i kroppen og følte mig så respektfuldt og kærligt behandlet.Resultatet viste sig at være meget smukke, ærlige billeder.”

— Malene Beldring Olsen

“Det var en dejlig oplevelse at få taget portrætter af Hanne! Jeg er ellers meget genert om at få taget fotos, men Hanne tog sig god tid og gav super gode råd til hvordan man kommer ud af sin skal. Jeg er så glad for mine drømme-billeder! ”

— Caritas Fischer