OMTALE AV NOTATBOKWORKSHOP JANUAR 2016

_MG_0801.jpg
Hannes Notatbokworkshop i januar var intet mindre enn noe av det viktigste som har skjedd så langt for meg dette året. Å tre ut av et år og inn i et nytt med klarhet, takknemlighet og kreativitet er den beste grobunn for alt nytt som skal komme. Hannes kloke guiding gjennom workshopen gav nettopp dette og har ledet meg gjennom over halve reisen. Notatbokworkshopen var nettopp det verktøyet jeg trengte for å komme i kontakt med en kreativ kanal som har vært blokkert for meg lenge. Penn og papir er for første gang gode venner av meg i mitt liv. Jeg er utrolig takknemlig for at jeg ble gitt muligheten til å delta og kan på det varmeste anbefale å bruke tid på alt Hanne deler. Ser frem til muligheten for flere delesirkler.
— Berit Indset
Spørsmålene i Hannes dagbokworkshop fikk meg til å utforske deler av livet mitt som jeg ikke viste jeg var nysgjerrig på! Hennes kloke tilnærming er dessuten livspositiv, og når jeg i dag leser tilbake i notatene blir jeg glad for alle de fine tingene jeg oppdaget om meg selv og livet mitt.
— Hanna Hvattum
The workshop reminded me that I keep the answers to my questions somewhere inside myself. The assignments helped me search for those answers - and also gave me new questions that lead to new insights. It was like my diary suddenly could speak to me and ask me wise questions. It was a fresh wind that blew through the pages and made the landscape clearer.
— Astrid Dåstøl
Jeg ville bare si at jeg likte notatbokworkshopen i januar veldig godt! Jeg merket med en gang at det var veldig nyttig å sette seg ned og sette ord på alt som surrer og går oppi hodet. Det kjentes som at man hadde “hjemmelekser”, og det minnet meg om skoletiden og at jeg synes det er veldig gøy å løse oppgaver og utfordre meg selv. Og jeg skjønte også fort at det må noen konkrete oppgaver til for at jeg faktisk tar meg tid til å gjøre det. Du stiller gode spørsmål og setter i gang tankene på en flott måte, og det er inspirerende.
— Ida Naasen Tandberg
I’ve been writing notes for many years, but joining the workshop brought forward new ways of writing for me. I’ve never started writing by asking myself questions, which, as I found out, keeps my writing more focused.

I joined the workshop in January, which encouraged us to reflect on the year that had passed, but I quickly realised that I needed to go a couple of years back in time. It was beautiful to see the underlying themes in my life emerge so clearly, and to share with everyone else, as well as seeing how different all of our experiences were.

I recommend Hanne’s course warmly, for both experienced and new note book writers.
— Eva De Moor
Notatbokworkshop med Hanne var en så fin måde starte året på. Let tilgængelige invitationer til refleksion og mødet med andre hjertelige og ærligt eftertænksomme mennesker i facebookgruppen var et konstruktivt og positivt indspark til min notesbog og min visualisering for året.
— Elisabeth Walther Birk