Den største gave vi mennesker kan give hinanden, er at vise det sande ansigt så klart, at det tænder gnisten i andre
— Margit Madhurima Rigtrup

Jeg tror på at alle mennesker har bruk for å bli sett.

Jeg tror på at det er dypt healende, hjerteåpnende og livsendrende når vi tør å la andre se oss som dem vi er, i all vår sårbarhet og styrke.

Jeg tror på at vi hver og én bærer på en unik essens og et særlig sett med gaver som vi lengter etter å gi til verden.

Og jeg tror på at denne essensen og disse gavene kun kan komme til syne når vi lar alle våre masker og alle våre rustninger falle.

Mitt arbeid som fotograf handler om å se. Det handler om å se forbi alt det som skygger for menneskets kjerne, og inn til det rå og nakne hjertet som banker bak fasaden. Inn til det lyset og den kraften som vi hver og én bærer i vårt indre. Inn til sjelen. Og til den kjærligheten og kreativiteten som finnes i oss alle.

Jeg ønsker å skape fotografiske møter hvor det føles trygt å komme til syne. Min oppgave er å skape kjærlige, åpenhjertige og nærende rom, hvor mindreverd, frykt og begrensninger kan smelte vekk. Og gi plass til mere ærlighet, livskraft og mot! Ethvert fotografisk møte er unikt, og oppstår i dansen mellom meg og den jeg fotograferer. Men det er alltid min intensjon å være tilstede fra det dypeste og sanneste stedet i meg, så den jeg fotograferer kan føle seg trygg til å gjøre det samme.

Jeg elsker dette arbeidet, og røres dypt av hvor vakre vi mennesker er når vi tør å være oss selv.

Ta kontakt hvis du er klar til å bli mere synlig - og kjenner at min måte å være i verden på resonnerer med din.

Det vil være en ære å få være ditt vitne på denne livsreisen, og stå ved din side mens du folder deg ut.


 

PRAKTISK

Jeg tilbyr i øjeblikket følgende fotografiske møter:

Liten pakke: 3000 DKK + moms/ 1 1/2 time foto / 10 redigerte bilder

Stor pakke: 5000 DKK + moms / 3 timer foto / 30 redigerte bilder

Før fotograferingen snakker vi kort i telefonen, så vi sammen kan merke inn i hva temaet for portrettene er, hva du er klar til å la verden få se og hvor bildene skal tas. Etter fotograferingen vil du få tilsendt et galleri med bilder så du selv kan velge hvilke du ønsker at jeg skal redigere.

Ekstra bilder kan kjøpes i opp til et år etter fotograferingen.

Du er velkommen til å kontakte meg for en uforpliktende samtale hvis vil vite mere + kjenne etter om det gir mening for oss å arbeide sammen

xxx

hh