Back to All Events

Den Indre Essens - Kvindecirkel i København

Efteråret er her - og det er tid for at give slip.

Give slip på alt dét, der ikke længere nærer os, alt det der ikke længere er vores sandhed. Skære bort alt det overflødige - så vores essens kan komme til syne.

Denne aften skal handle om at vende tilbage til vores kerne. Fysisk, åndeligt og mentalt. Til det sted hvor alt bliver simpelt og naturligt og kraftfuldt. Tilbage til vores frie udtryk og vores oprindelige, legende natur.

Aftenen vil bestå af

- groundende bevægelser og frigørende dans
- meditative skriveopgaver
- udforskning af stemmens kraft
- åbenhjertig deling i sirkelen
- hvilen ind i den indre stilhed

Vi skal skabe forbindelse til vores eget sentrum, til efterårets kraft og til hinanden. Og mærke hvor styrkende og nærende det er at give slip - sammen!

Alle kvinder er velkomne.

Kom som du er - og som du har det. Det eneste der kræves er din tilstedeværelse - og din vilje til at lytte oprigtigt til dig selv og andre.

Tid: Fredag 4. oktober fra kl 19.30-22

Sted: Satnam Yogayoga, Wilders plads 9c, Christianshavn

Medbring: notesbog og noget at skrive med + tøj du nemt kan bevæge dig i.

Pris: 300 kr

Der er kun ti pladser i cirkelen, da jeg ønsker at skabe et trygt og intimt rum. Du sikrer dig din plads ved at overføre beløbet til min mobilepay (53636376). Husk at skrive datoen for cirkelen når du melder dig til.

Beløbet refunderes ikke hvis du bliver forhindret fra at komme, men du er velkommen til at give din plads videre til en anden.

Hver cirkel er unik - og formes af kvinderne der tager sin plads i den, og alt det vi hver især bringer ind i rummet. Men det er min oplevelse at det altid opstår magi, indsigter, kraft, fællesskab og healing når kvinder mødes på denne måde.

Kom hvis du kan mærker kaldet - jeg ville elske at møde dig i cirkelen!


xxx
hanne hvattum

Earlier Event: October 15
Den Indre Essens - Kvinnesirkel i Oslo