Back to All Events

KVINDECIRKEL i SVENDBORG - en hyldest til foråret

Kære sydfynske kvinde!

Det er med stor glæde at jeg inviterer dig til kvindecirkel i Svendborg fredag den 3. Maj.

Jeg har i flere år holdt kvindecirkler i København, men nu hvor min lille familie og jeg har rykket rødderne op og flyttet sydpå, giver det så meget mening for mig at fortsætte cirkelarbejdet her.

Mine kvindecirkler indeholder altid en kombination af blid bevægelse, meditative skriveopgaver, intuitiv dans, frigørende sang - og ikke mindst deling af liv og tanker i cirkelen. Og denne aften er ingen undtagelse. Vi skal skabe forbindelse til egen krop og til det, der lige nu rører sig i vores indre. Vi skal skabe forbindelse til foråret, og til den blomstring der sker i hver og en af os. Og vi skal skabe forbindelse til hinanden, og mærke hvor nærende og hjerteåbnende det kan være at være sammen med andre kvinder i et trygt og kærligt rum.

Alle kvinder er hjertelig velkomne! Kom som du er - og som du har det. Det eneste der kræves er din tilstedeværelse - og din vilje til at lytte til både dig selv og andre.

Kom med hvis du mærker en længsel efter at:

~ lytte til dit hjerte

~ åbne for mere livsglæde og skaberkraft

~ forbinde dig med forårets lys og få mere klarhed omkring hvad der spirer i dit indre

~ give slip på det gamle så det nye kan få plads til at gro

~ opleve et nærende og kærligt samvær med andre kvinder


Tid: Fredag den 3. Maj fra kl 19-22

Sted: Yoga Pranas smukke lokaler på Bagergade 40B, 2.sal

Medbring: notesbog og noget at skrive med + tøj du nemt kan bevæge dig i.

Pris: 250 kr

Der er kun ti pladser i cirkelen denne aften, da jeg ønsker at skabe et trygt og intimt rum. Du sikrer dig din plads ved at overføre beløbet til min mobilepay (53636376).

Beløbet refunderes ikke hvis du bliver forhindret fra at komme, men du er velkommen til at give din plads videre til en anden.

Jeg glæder mig så meget, og er så spændt på hvem der vil høre kaldet og møde mig i cirkelen denne aften. Det føles meget glædesfyldt at starte mit arbejde op her i det sydfynske, og jeg håber af hele mit hjerte at vi ses.

Alt godt,

Hanne Hvattum