Back to All Events

JUNICIRKEL SVENDBORG

IMG_3422.jpg

Velkommen til kvindecirkel i Svendborg fredag den 28. juni!

Dette er en cirkel for kvinder der ønsker at skabe en dybere forbindelse til sit eget indre, til sin iboende skaberkraft og til andre kvinder.

I løbet af aftenen skal vi bævege vores kroppe og skabe kontakt til det der rører sig i os lige nu. Vi skal danse frit og intuitivt - og lade vores indre komme til udtryk. Vi skal arbejde med meditative skriveopgaver, der giver klarhed og indsigt. Vi skal synge sammen og åbne for stemmens kraft. Og vi skal dele liv og tanker med hinanden i cirkelen - og mærke hvor nærende det kan være at være sammen med andre kvinder i et trygt og kærligt rum.

Det er sommer, og tiden er inde for at blomstre og blive synlig. Denne aften vil vi have et særligt fokus på at give slip på kontrol og hengive os til det der ønsker at folde sig ud i os. Hvem er vi, når vi giver slip på vores idéer om hvad vi er og hvad vi ikke er? Hvordan bevæger vi vores kroppe hvis vi ikke censurerer os selv? Kan vi give os selv lov til at flyde med, på den rytme der strømmer fra vores indre?

Alle kvinder er velkomne. Kom som du er - og som du har det! Det eneste der kræves er din tilstedeværelse - og din vilje til at lytte til både dig selv og andre.

Kom med hvis du mærker en længsel efter at:

~ forbinde dig med din kerne og merke din kraft

~ styrke forbindelsen til din naturlige kreativitet

~ give dig selv lov til at komme til udtryk

~ nære din krop og din sjæl

~ opleve et kærligt og rummeligt fællesskab med andre kvinder, i smukke og trygge rammer


Tid: Fredag den 28. Juni fra kl 19-22

Sted: Yoga Pranas lokaler på Bagergade 40B, 2.sal

Medbring: notesbog og noget at skrive med + tøj du nemt kan bevæge dig i.

Pris: 300 kr

Der er kun 12 pladser i cirkelen denne aften, og du sikrer dig din plads ved at overføre beløbet til min mobilepay (53636376).

Beløbet refunderes ikke hvis du bliver forhindret fra at komme, men du er velkommen til at give din plads videre til en anden.

Jeg glæder mig så meget til denne aften - og er spændt på at se hvem der vil møde mig i dette særlige rum.

Alt godt,

Hanne Hvattum