HØSTORD 2016 - tre måneders notatbokworkshop

høstord1_rektangel_web.jpg
høstord1_rektangel_web.jpg

HØSTORD 2016 - tre måneders notatbokworkshop

300.00

Online notatbokworkshop fra 1. september til 30. november. LES MER LENGER NED PÅ SIDEN!

Quantity:
RESERVER DIN PLASS HER

HVA ER HØSTORD?

HØSTORD er en notatbokworkshop som starter 1. september og varer frem til den 30. november. Workshopen foregår online, og hver nymåne + hver fullmåne (til sammen 7 ganger) mottar du en mail med skriveoppgaver som har til hensikt å støtte deg i den kreative prossessen din. Høsten er tiden for å høste og nyte alt det vi har sådd i løpet av året. Men det er også tiden for å gi slipp på alt det som ikke nærer oss lenger, og som vi ikke har bruk for å ta med oss inn i vinteren. Målet med HØSTORD er å inspirere deg til å finne frem til + handle på det som betyr noe for deg. Og si farvel til det som ikke lenger gir deg glede og kraft. 

I tillegg til skriveoppgaver hver annen uke, får du tilgang til en lukket facebookgruppe hvor du kan dele tanker og spørsmål med de andre deltagerne i workshopen. I denne gruppa vil det også bli postet en masse bonusmateriale - dikt, artikler, videoer, spontane skrivemeditasjoner osv. – som kan inspirere deg til å dykke dypere inn i høstens særlige stemning og tema. Det er frivillig å delta i denne gruppa, og du bestemmer selv hva du vil dele her. Men min erfaring er at det oppstår noe helt særlig når vi arbeider individuelt med skriveoppgaver - for så å møtes og dele tankene våre etterpå. Og det er mitt mål at denne gruppa skal bli et levende, trygt og skapende rom hvor vi kan møte både oss selv og hverandre, når de mørke kveldene kommer. 

HVEM KAN VÆRE MED?

HØSTORD er for alle. Det eneste du trenger for å delta er penn, notatbok og tilgang til internett. Og lysten til å undersøke hva som skjer i ditt eget indre og i verden rundt deg, når sommeren blir til høst.

HVEM INVITERER?

Jeg heter Hanne Hvattum og arbeider som skribent og fotograf. Det å skrive dagbok har i årevis vært mitt viktigste kreative verktøy - det er her jeg skaper forbindelse til mitt eget indre og blir klar over hva det er jeg ønsker å skape. Utallige ganger har jeg erfart hvordan det å skrive gir meg følelsen av å lande i meg selv. Alt det som finnes oppe i hodet - ofte et virrvar av idéer og bekymringer, to-do lister, tanker, følelser og fornemmelser - blir langt lettere å navigere i når det kommer ut på papiret. Teksten hjelper meg alltid med å se klart.

Jeg tror på at verden blir bedre når vi hver især deler det vi kan og det vi brenner for med hverandre. Derfor er det en stor glede for meg å dele dagboksritualene mine med andre, via undervisning og workshops. Gjennom de siste årene har jeg også blitt mer og mer opptatt av hvordan jeg kan skape en dypere forbindelse til livets naturlige rytme - deriblandt årstidene. Derfor gir det mening for meg å lage en årstidsrelatert notatbokworkshop - denne gangen med høsten i fokus. 

Hvis du vil vite mer om meg og hva jeg arbeider med, kan du se hjemmesiden min HER.

HVA FÅR DU UT AV Å DELTA?

Det er umulig å si nøyaktig hva du får ut av å delta i HØSTORD. Det avhenger av så mange faktorer – hvor mye tid du setter av til skriveoppgavene, hvor mye du deltar i facebookgruppa og hvor ærlig du tør å være med deg selv.

Det jeg kan love deg, er at du får en masse redskaper som du kan bruke til å utforske deg selv og verden omkring deg!

Mitt håp er at HØSTORD vil gi deg all den inspirasjonen og støtten du trenger for å ta fatt i det du lengter etter å ta fatt i. Og at du vil føle at du er tettere på deg selv, tettere på andre mennesker og tettere på livets naturlige rytme når workshoppen avsluttes den 30. november. 

Hvis du vil lese litt om hva andre har fått ut av å delta på mine tidligere workshops, kan du finne anmeldelser HER.

HVA KOSTER DET Å VÆRE MED?

Prisen for HØSTORD er 300 DKK*

For denne prisen får du:

  • Skriveoppgaver på mail hver nymåne i september, oktober og november.
  • Skriveoppgaver på mail hver fullmåne i september, oktober og november.
  • Tilgang til en lukket facebookgruppe med et hav av nysgjerrige og åpne mennesker som du kan utveksle tanker og idéer med.
  • Bonusmateriale i form av artikler, dikt, musikk osv som kan inspirere deg til å utforske hva høsten representerer - og hvordan du kan flyte med årstidenes naturlige rytme.   

*Bemerk at prisen er i danske kroner, da jeg bor i danmark og har dansk firma. 300 danske kroner tilsvarer cirka 370 norske kr.

HVORDAN MELDER JEG MEG PÅ?

Det er enkelt, du kan bare trykke på knappen øverst på denne siden, hvor det står RESERVER DIN PLASS. Da kommer du videre til betalingssiden, hvor du kan betale med visakort.

Når du har betalt mottar du en mail hvor du blir bedt om å bekrefte at du har meldt deg på HØSTORD. 

Og den 1. september mottar du workshopens aller første skriveoppgave på mail.


Jeg gleder meg til å utforske notatbokens muligheter - og høstens budskaper - sammen med deg!
 

Alt godt,

Hanne