ÅRSHJULET 2017

_MG_3396.jpg
_MG_3386.jpg
_MG_3443.jpg
_MG_3354.jpg
_MG_3356.jpg
_MG_3353.jpg
_MG_3362.jpg
_MG_3358.jpg
_MG_3435.jpg
_MG_3349.jpg
_MG_3416.jpg
_MG_3396.jpg
_MG_3386.jpg
_MG_3443.jpg
_MG_3354.jpg
_MG_3356.jpg
_MG_3353.jpg
_MG_3362.jpg
_MG_3358.jpg
_MG_3435.jpg
_MG_3349.jpg
_MG_3416.jpg

ÅRSHJULET 2017

350.00

Ritualer til deg som vil skape innenifra, i takt med månens bevegelser og årets rytme.

(mere info lenger ned på siden)

Quantity:
Add To Cart

HVA ER ÅRSHJULET?

ÅRSHJULET er en en samling med dagboksritualer, som har til formål å få kreativiteten og handlekraften til å blomstre - gjennom hele 2017. Ritualene inviterer deg til å lytte innover og få øye på hva du ønsker å skape. Og til å leve i takt med naturens innebygde rytme.

HVEM ER ÅRSHJULET LAGET TIL? 

ÅRSHJULET var i første omgang ment som en gave til meg selv. Gjennom mange års utforskning av den kreative prosessen, har jeg utviklet en rekke ritualer som jeg bruker i mitt eget liv, og da jeg gikk i gang med å lage ÅRSHJULET var det først og fremst for å samle og raffinere disse ritualene til eget bruk. Men mens jeg var i gang, gikk det opp for meg at disse ritualene kan brukes av og gi mening for mange flere enn meg!

Derfor har jeg laget ÅRSHJULET i 100 eksemplarer.

Et  til meg selv - og 99 til andre som ønsker å bruke 2017 til å åpne seg for nye idéer - og handle på dem! Ritualene er skapt ut fra mine egne behov som freelance-skribent, kunstner og mor. Men kan brukes av enhver som ønsker å holde forbindelsen til den indre verden åpen - og skape derfra. 

HVA INNEHOLDER ÅRSHJULET, SÅNN HELT KONKRET?

ÅRSHJULET inneholder:

  • En UKEPLAN med 52 ark (som inviterer deg til å lytte til ditt eget indre hver uke, og skape derfra)
  • Et hefte med MÅNEMEDITASJONER (skriveoppgaver til hver nymåne og hver fullmåne i 2017)
  • En konvolutt med 12 MÅNEDSARK (som inviterer deg til å utforske hver måneds særlige tema og stemning)
  • Et brev med info om hvordan du kan bruke disse ritualene i din egen skapende praksis

Alt kommer i en håndlagd eske i A4-størrelse, med håndmalte og håndsydde detaljer. Hvert eksemplar er unikt, og små variasjoner i utseende kan forekomme. 

HVA KOSTER ÅRSHJULET - OG HVORDAN FÅR DU TAK I ET EKSEMPLAR?

ÅRSHJULET koster 350 DKK* - og det finnes to forskjellige måter å få tak i et eksemplar på:

1) HENT SELV (og spar porto-pengene)

Kjøp ditt eksemplar av ÅRSHJULET i webshoppen HER- og velg alternativet "INGEN PORTO" på betalingssiden. 

Mandag den 19.DESEMBER fra kl 14 - 18 er du hjertelig velkommen til å hente ditt eksemplar på café Din Nye Ven, i hjertet av København. Der sitter jeg nemlig med en bunke ÅRSHJUL og en stor kanne te - og gleder meg til å se deg!  Adressen er Skt. Peders Stræde 34, 1453 KBH K. 

Hvis du ikke kan nå å hente ditt eksemplar denne dagen, vil det også bli mulighet for hente ÅRSHJULET i begynnelsen av Januar. Dato og tidspunkt for januar-pickup kommer snart! 

2) FÅ ÅRSHJULET SENDT HJEM TIL DEG

Betal for ÅRSHJULET i webshoppen  HER - og velg alternativet "MED PORTO" på betalingssiden (prisen for porto er 70 DKK)

Så sender jeg et eksemplar direkte hjem til deg. Hvis du bor i Danmark sender jeg pakken så snart du har bestilt. Hvis du bor i Norge sender jeg den i mellom jul og nyttår (da er jeg nemlig i Norge, og det blir langt billigere for deg hvis jeg sender pakken derfra). 

* Bemerk vennligst at alle priser er i danske kroner, da jeg bor i Danmark og har dansk firma. 350 danske kroner tilsvarer cirka 420 norske kr. 

HVA FÅR DU UT AV Å BRUKE ÅRSHJULET?

Akkurat det er det selvfølgelig vanskelig å svare helt konkret på - det kommer an på hvor mye tid du bruker på det, og hvor dypt du gir deg selv lov til å gå. Men min egen opplevelse er at ritualene i ÅRSHJULET beriker meg på så mange måter:

  • De hjelper meg med å kontinuerlig skape kontakt til mitt eget indre - så jeg kan få øye på hvilke drømmer og lengsler som rører seg der inne.
  • De hjelper meg med å definere hva som er viktig for meg.
  • De motiverer meg til å handle på idéene mine, og gjøre dem til virkelighet.
  • De gir meg en følelse av å være kaptein i mitt eget liv.
  • De hjelper meg med å få øye på mønstre i meg selv, viser meg hvordan disse mønstrene henger sammen med naturens innebygde rytme – og gir meg opplevelsen av at jeg inngår i noe som er større enn meg selv.

Jeg håper du vil få like mye ut av ritualene i ÅRSHJULET som jeg gjør, og at 2017 vil inspirere deg til å skape alt det du, innerst inne, lengter etter å skape.

Alt godt, hanne