Back to All Events

NYTÅRSCIRKEL FOR KVINDER - en portal ind til det nye år

IMG_0976.jpg

Kære kvinde.

Det er med glæde i hjertet at jeg inviterer dig til denne nytårscirkel.

I flere år har jeg lavet online workshops for at markere overgangen fra et år til det næste, men jeg kan mærke at tiden er inde til at mødes ude i den virkelige verden. Der sker noget helt særligt når vi kvinder mødes ansigt til ansigt, i al vores sårbarhed & styrke, med al vores iboende mystik og menneskelighed. Og jeg kunne ikke tænke mig en bedre måde at træde ind i det nye år på end ved at sidde i cirkel, omgivet af smukke kvinder.

Intentionen med denne nytårscirkel er at skabe et nærende og kraftfuldt rum, hvor vi sammen - og hver for os - tager ordentlig farvel med året der gik, og skaber plads til alt som skal komme. Mit ønske er at du vil komme ind i cirklen med nysgerrighed - og træde ud af den med større klarhed, blødhed i krop og sind  - og en masse inspiration til at skabe det bedst tænkelige nye år for dig selv og dem du holder af. 

Dagen vil bestå af en blanding af:

Dagbogsøvelser - der inviterer dig til at kigge oprigtig på hvad 2017 gav dig - og hvad du ønsker at åbne mere op til i 2018.

Bevægelse og dans (og en lille smule sang!) - der hjælper dig med at komme ned i kroppen, give slip på spændinger og bekymringer og åbne for mere livsglæde og skaberkraft.

Meditation og afspænding - der giver ro i nervesystemet og skaber plads til at nye idéer og indsigter kan lande.

Par-øvelser & deling i cirkel - der styrker fællesskabet, nærværet, og følelsen af at du ikke er alene, vi har hinandens ryg! Du vælger selvfølgelig selv hvor meget du ønsker at dele med de andre i cirklen, men min erfaring er at det er dybt nærende, helende og livgivende når vi kvinder tør at åbne os for hinanden og dele ud af vores tanker og erfaringer.

Der er kun 12 pladser i cirklen denne gang - da jeg gerne vil skabe en intim og nærværende dag. Min intention er at skabe et varmt, lyst og kærligt rum - hvor alle kan føle sig trygge. Og hvor der er plads og ro til at du virkelig kan kigge indad og få øje på hvor du står lige nu - og hvor du længtes efter at bevæge dig hen.

Der vil være varm te på kanden hele dagen - og en masse lækker frugt og mørk chokolade. Du er også velkommen til at tage en lille madpakke med hvis du har brug for det. Medbring også: notesbog + noget at skrive med + varm trøje til meditationen. Og tag tøj på som du let kan bevæge dig i! 

Nytårscirklen finder sted på Christianshavn, i Sat Nam Yogas æstetiske lokaler, fuldt af blomster, puder og bløde tæpper. Det er den perfekte ramme for vores dag - og hvis du ikke endnu har oplevet dette smukke sted, vil jeg glæde mig meget til at vise dig det.

Dato: Lørdag 6.januar 2018 

Tid: kl 10-15

Sted: Sat Nam Yoga - Wilders plads 9c

Pris: 350 DKK

Du sikrer dig din plads i cirklen ved at overføre det ovenstående beløb til min mobilepay (53636376). Betaling refunderes kun ved aflyst arrangement. Men du er velkommen til at give din plads i cirklen videre hvis du skulle blive forhindret. 

Skriv endelig til mig på mail@hannehvattum. com hvis du har nogle spørgsmål! 

Jeg glæder mig som et lille barn - og er så spændt på at se hvem der har lyst til være med! 

Alt godt,

hanne