Back to All Events

VINTERCIRKEL - dybde, ro, næring & stilhed

IMG_1704.jpg

Velkommen til VINTERCIRKEL - en aften med dybde, ro, næring og stilhed.

Fredag den 25. januar mødes vi i Satnam Yogayoga på Christianshavn - til tre nærende timer med bløde bevægelser, meditative skriveopgaver, kærligt nærvær og dyb ro. Vi skal bevæge os ned i kroppen og danse med dét der er. Vi skal skabe forbindelse til vores eget indre og til hinanden. Og vi skal åbne os for alt det livet hvisker til os, når bare vi er stille nok til at kunne høre det.

Denne aften ærer vi vinteren. Vi skaber varme i vores kolde vinterkroppe og nærer den indre ild. Vi giver os tid til at være langsomme – og bevæger dét i os, der står stille – så det igen kan løbe frit. Der vil være te på kanden, varme tæpper - og mørk chokolade til munden. Målet med denne aften er at nære din krop, dit hjerte og din sjæl.

Alle kvinder er velkomne! Kom som du er – og som du har det. Det eneste der kræves er din tilstedeværelse, og dit ønske om at lytte til dig selv og til andre.

Kom med hvis du mærker en længsel efter at:

~ ære vinteren og nære den indre ild
~ komme dybere ned i din krop og høre hvad den hvisker til dig
~ åbne for mere selvkærlighed og egenomsorg
~ mærke dine drømme og dine længsler
~ være en del af et nærende og styrkende fælleskab med andre kvinder

Vi mødes i Satnam Yogayoga på Christianshaven (Wildersplads 9c) - en lille oase midt i byen!

Fredag den 25. Januar

Kl. 19-22

Pris: 300 kr

Du tager din plads i cirkelen ved at oveføre beløbet til min mobilepay (53636376). Beløbet kan ikke refunderes, men du er velkommen til at give din plads videre til en anden hvis du skulle blive forhindret.

Jeg håber af hele mit hjerte at vi ses!

xxx

hanne