Back to All Events

DRØMMETID - vintercirkel for kvinder

drømmetid2_web.jpg

Kære kvinde.

Traditionen tro vil jeg gerne invitere dig til VINTERCIRKEL her i begyndelsen af det nye år! Årets første cirkel er altid noget helt særlig, og jeg er allerede begyndt at glæde mig. Der bor en særlig kraft i alle nye begyndelser – og det giver så meget mening for mig at vi mødes lige netop på dette tidspunkt, og sammen træder igennem den portal der åbnes når et nyt år går i gang.

Denne cirkel vil handle om at synke dybt ind i vinterens favn - og ære alt det som denne årstid inviterer os til. Vinteren er drømmetid. En tid der handler om ro og hvile - og om at gå dybt ind i os selv, så vi i vores indre kan modtage drømme og visioner. Derfor vil denne cirkel være præget af næring, nærvær og ro. Vi skal bevæge os dybt og langsomt, vi skal skrive os ind mod os selv, vi skal danse med det der er - og vi skal dele liv & tanker med hinanden i cirkelen. Sammen og hver for os giver vi slip på den sidste rest af 2018 – og åbner for allle de drømme og muligheder som 2019 byder på.

Alle kvinder er velkomne denne dag og ingen erfaring er nødvendig. Blot viljen til at kigge på dét der findes i dig - og lysten til at lade dig selv komme til udtryk, i et trygt og nærende rum.

Vi skal være i Satnam Yogayogas smukke lokaler på Christianshavn – en lille oase midt i byen. Der vil være varm te på kanden, smuk musik til sjælen, mørk chokolade til munden og en masse bløde tæpper til kroppen.

Kom med hvis du mærker en længsel efter at:

~ ære vinteren
~ skabe dyb forbindelse til dit eget indre
~ give slip på spændinger i krop & sind
~ tage ordentlig farvel med 2018
~ åbne dig for 2019 og give dine drømme for dette år plads til at tage form
~ mærke et nærende og styrkende fælleskab med andre kvinder

Sted: Satnam Yogayoga på Christianshavn, Wilders plads 9c
Fredag den 25. Januar fra kl 19-22
Medbring: notesbog og noget at skrive med
Pris: 300 DKK

Der er plads til 10 kvinder i cirkelen denne gang, og du sikrer dig din plads ved at overføre beløbet til min mobilepay 53636376. Det er ikke muligt at få pengene i retur hvis du skulle blive forhindret, men du er velkommen til at give din plads videre til en anden.

At mødes med kvinder i cirkel har ændret mit liv. Det er den største gave at få lov til at opleve hvor nærende og styrkende det er når vi kvinder tør at være os selv – sammen. Og det er mit dybeste ønske at give denne oplevelse videre.

Velkommen skal du være!

Alt godt,
Hanne Hvattum

Earlier Event: November 23
NOVEMBERCIRKEL FOR KVINDER