Back to All Events

NOVEMBERCIRKEL FOR KVINDER

IMG_9267.jpg

Kære kvinde,

det er med stor glæde og forventningsfuldt hjerte at jeg byder dig velkommen til denne Novembercirkel!

Året går mod slutningen, mørketiden er over os - og vi mødes denne aften for at skabe kontakt til vores indre kraft og lys. For at finde ind til dét, der betyder noget for os. Og for at dele vores virkelighed med hinanden.

Gennem en blanding af dagbogsøvelser, bevægelse, dans og meditation, arbejder vi os tættere og tættere på os selv. Mærker dét der er - og danser med det. Slipper dét der skal slippes og styrker dét, der skal styrkes. I løbet af dagen vil vi også dele tanker med hinanden i cirklen. Du vælger selv hvor meget du ønsker at dele med os andre, men min erfaring er at det er dybt nærende, healende og livgivende når vi kvinder tør at åbne os for hinanden og dele ud af vores tanker og erfaringer.

Kom som du er! Alle kvinder er velkomne denne dag og ingen erfaring er nødvendig. Blot viljen til at kigge på dét der findes i dig -  og lysten til at lade dig selv komme til udtryk, i et trygt og nærende rum.

Vi skal være i Satnam Yogayogas smukke lokaler på Christianshavn – en lille oase midt i byen. Der vil være varm te på kanden, nærende musik til sjælen, frugt & mørk chokolade til munden og en masse bløde tæpper til kroppen.

Kom hvis du mærker en længsel efter at:

~ skabe forbindelse til dit eget indre og mærke din egen kraft

~ give slip på spændinger i krop & sind

~ finde fokus og retning for resten af året

~ mærke fælleskab med andre kvinder

~ nære din krop & din sjæl

Tid: fredag den 23. november - fra kl 19 - 22.

Pris: 350 kr

Sted: Satnam Yogayogas lokaler på Christianshavn, Wilders plads 9c

Medbring: notesbog, noget at skrive med og tøj du let kan bevæge dig i

Der er kun 10 pladser i denne cirkel, da jeg ønsker at skabe et intimt og nærværende rum. Du sikrer dig din plads ved at overføre 350 kr til min mobilepay (53636376). Betalingen er bindende, og pengene gives ikke i retur hvis du skulle blive forhindret denne dag. Du har dog mulighed for at give din plads videre til en anden, hvis du får brug for det.

VELKOMMEN!

Jeg glæder mig så meget til denne aften -  og er så spændt på at se hvem der tager sin plads i lige præcis denne cirkel.

 

xxx

hanne

Earlier Event: October 20
HØSTCIRKEL