Back to All Events

HØSTCIRKEL

IMG_6680.jpg

Kære kvinde,

det er med stor glæde og forventningsfuldhed at jeg byder dig velkommen til HØSTCIRKEL!

Efteråret er her, og denne del af året inviterer os til at give slip. Ligesom træerne giver slip på sine blade, er det også tid for at vi mennesker slipper alt dét, der ikke længere nærer og gavner os. Det er tid til at lade maskerne falde. Begrave gamle historier om hvem vi er, åbne til dybere lag i os selv – og lade vores essens komme til syne.

Denne HØSTCIRKEL vil handle om at finde ind til kernen – og udtrykke os derfra.  Gennem en blanding af dagbogsøvelser, bevægelse, dans og meditation, arbejder vi os tættere og tættere på os selv. Kigger indad og bevæger os udad. Danser med dét der er, slipper dét der skal slippes og styrker dét, der skal styrkes. I løbet af dagen vil vi også dele tanker med hinanden i cirklen. Du vælger selv hvor meget du ønsker at dele med os andre, men min erfaring er at det er dybt nærende, healende og livgivende når vi kvinder tør at åbne os for hinanden og dele ud af vores tanker og erfaringer.

Kom som du er! Alle kvinder er velkomne denne dag og ingen erfaring er nødvendig. Blot viljen til at kigge på dét der findes i dig -  og lysten til at lade dig selv komme til udtryk, i et trygt og nærende rum.

Vi skal være i Satnam Yogayogas smukke lokaler på Christianshavn – en lille oase midt i byen. Der vil være varm te på kanden, nærende musik til sjælen, frugt & mørk chokolade til munden og en masse bløde tæpper til kroppen.

Kom hvis du mærker en længsel efter at:

~ skabe forbindelse til dit eget indre og mærke din egen kraft

~ bevæge dig frit og uredigeret

~ udforske de særlige temaer der er knyttet til efteråret

~ give slip på spændinger i krop & sind

~ finde fokus og retning til resten af året

~ mærke fælleskab med andre kvinder

~ nære din krop & din sjæl

Tid: Lørdag den 20. oktober - fra kl 10.00 - 13.00

Pris: 300 kr

Sted: Satnam Yogayogas lokaler på Christianshavn, Wilders plads 9c

Medbring: notesbog, noget at skrive med og tøj du let kan bevæge dig i

Der er kun 12 pladser i denne cirkel, da jeg ønsker at skabe et intimt og nærværende rum. Du sikrer dig en plads ved at overføre 300 kr til mobilepay 53636376. Betaling er bindende, og pengene gives ikke i retur hvis du skulle blive forhindret denne dag. Du har dog mulighed for at give din plads videre til en anden, hvis du får brug for det.

VELKOMMEN!

Jeg glæder mig så meget til denne dag -  og håber af hele mit hjerte at vi mødes i cirklen.

 

xxx

hanne

Earlier Event: August 30
SENSOMMERCIRKEL I NATUREN
Later Event: November 23
NOVEMBERCIRKEL FOR KVINDER