Back to All Events

SENSOMMERCIRKEL I NATUREN

 
IMG_7148.jpg

En hyldest til sommeren og din indre kraft.

Kom med til fire timers sensommer nærvær i naturen. Gennem bevægelse, meditation, lyd og naturterapeutiske øvelser, inviterer vi dig med på en indre rejse. En rejse derind, hvor du mærker den dybe forbindelse til dig selv og naturen. Vi mødes ved breden af Furesøen og sammen vender vi blikket indad. 

Gennem stilhed, kontakt til kroppen og nærværet med alting omkring os, åbner vi op. Åbner op for det der har behov for at blive set på og lyttet til. Vi samles i cirklen omkring bålet og deler de indsigter der lander undervejs. Din opgave er at komme, præcis som den du er. Tillade og modtage det som dukker op undervejs. Dele en bid af dig selv, og lytte til de andre kvinder i cirklen. 

Sammen takker vi sommeren for alt det den har bragt os. Vi guider dig til at mærke, hvad har sommeren vækket i dig og hvad der er blomstret frem i årets varmeste måneder. Ilden vil være med os hele aftenen. Ilden der vækker din indre kraft, viljestyrken, modet, lysten, glæden, latteren og kreativiteten som bor i os allesammen. 

Lad workshoppen skabe dit fundamentet for det der skal høstes i de kommende måneder.

Vi glæder os så meget til at være sammen med dig denne sensommeraften!

De kærligste hilsner,

Nina Lerche & Hanne Hvattum


PRAKTISK INFORMATION

Dato: Torsdag den 30. august

Tidspunkt: Kl. 17-21

Sted: Ved breden af Furesøen. Vi mødes på parkeringspladsen ved Kollekolle kl 17, se vejbeskrivelse længere ned. 

Pris: 450 kr  (der er kun 12 pladser i cirkelen denne gang, du sikrer dig din plads ved at overføre beløbet til Mobilepay 53636376)

Når alle er ankommet, går vi i stilhed i samlet flok de 5 minutter ned til Furesøen. Her starter vi aftenen med en guidet hjertemeditation, inden vi finder vores pladser i cirkelen rundt om bålet, og sammen dykker ind i aftenens øvelser. Du bliver guidet trygt og blidt hele vejen, og når aftenen er over går vi sammen tilbage til parkeringspladsen, inden det bliver mørkt. 

Medbring:

- drikkedunk med vand/termokande med noget varmt

- notesbog og noget at skrive med

- tøj du kan bevæge dig i + holde varmen med (flere lag er altid godt)

- en let madpakke

- noget at sidde på

Vi sørger for frugt og nødder og chokolade - og en masse brænde til bålet.

NB! Vi mødes uanset vejr - da vejret blot er med til at understøtte den proces vi er i. Husk at tjekke vejrudsigten inden du tager afsted, og tag tøj med der matcher dagen.

Vejbeskrivelse: 

Det er nemmest at ankomme i bil. 

Kør mod Hotel KolleKolle (Frederiksborgvej 105, 3500 Værløse), men drej ikke ind til selve hotellet. Istedefor kører du cirka 300 meter videre, og drejer til højre ned ad den næste lille vej. Der stå Bådfarten på skiltet hvor du skal dreje. Hvis du ikke har bil oppfordrer vi til samkørsel! Meld evt ud til os hvis du har svært ved at finde et lift, så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe.

Og tag endelig kontakt på mail@hannehvattum.com eller mail@ninalerche.com hvis du har nogle spørgsmål.