Back to All Events

NATURLIG SKABERKRAFT - en cirkel for kvinder der vil leve & skabe indenifra

  • Satnam Yogayoga 9C Wilders Plads København K, 1403 Denmark (map)
Skærmbillede 2018-02-09 kl. 09.15.31.png

Kære kvinde.

Det er med den største glæde at jeg inviterer dig til denne cirkel - der står i skaberkraftens tegn.

Denne cirkel er mit hjertebarn - og det rum som jeg længtes aller mest efter at skabe lige nu. Et rum der handler om at lytte indad. Og om at turde udtrykke det vi finder der. Et rum der handler om fællesskab. Men også om den individuelle og helt unikke stemme som vi hver især har.

Jeg tror på at det findes en naturlig skaberkraft i alle mennesker. At vi alle har et potentiale for - og en dyb længsel efter - at leve og skabe fra vores eget indre. Men jeg tror også at den naturlige skaberkraft kan stagnere eller blive blokkeret på forskellige måder. At vi kan miste kontakten til os selv, helt eller delvist, og dermed også følelsen af at kunne skabe og forme vores liv. Denne dag skal handle om at styrke forbindelsen til den indre skaberkraft. Vi skal øve os i at  give slip på det som blokkerer og begrænser. Og åbne for at livsglæden og skaberkraften kan strømme mere frit og uhæmmet igennem os.

Dagen vil bestå af en blanding af:

Kropslige øvelser (bløde bevægelser, dans og stemmeøvelser) - der støtter dig i at mærke din krop, være tilstede med det der findes i den - og finde et skabende udtryk for din indre tilstand.

Dagbogsøvelser - der inviterer dig til at lytte indad og sætte ord på det du finder der.

Kreativitetsøvelser - hvor du inviteres til at udforske dit eget udtryk på en spontan, legende og visuel måde. Vi leger med former og farver, maling, tegnesager, udklip osv. og lader den naturlige skaberkraft udtrykke sig igennem os, helt uden krav og forventninger.

Par-øvelser & deling i cirkel - der styrker fællesskabet, nærværet, og følelsen af at du ikke er alene, vi har hinandens ryg! Du vælger selvfølgelig selv hvor meget du ønsker at dele med de andre i cirklen, men min erfaring er at det er dybt nærende, helende og livgivende når vi kvinder tør at åbne os for hinanden og dele ud af vores tanker og erfaringer.

Meditation og afspænding - der giver ro i nervesystemet og skaber plads til at nye idéer og indsigter kan lande.

Alle kan være med!

Kom hvis du mærker en længsel efter at

~ styrke forbindelsen til din naturlige skaberkraft
~ give slip på gamle blokeringer og begrænsninger
~ udforske dit eget udtryk og give dig selv lov til at fylde mere
~ blive mere klar over hvad du rent faktisk ønsker at skabe
~ mærke fællesskab med andre kvinder i et trygt og åbenhjertigt rum
~ åbne for at livskraften og kreativiteten kan strømme mere frit igennem dig

Tid: lørdag den 24. februar kl 10.30 - 15
Sted: Satnam yogayogas lokaler på Christianshavn, Wilders plads 9c
Pris: 450 kr
Medbring: notesbog, noget at skrive med og tøj du let kan bevæge dig i


Der er kun 10 pladser i denne cirkel, da jeg ønsker at skabe et intimt og nærværende rum hvor du kan føle dig tryg og støttet. Du sikrer dig en plads ved at overføre betaling til min mobilepay (53636376). Betaling refunderes kun ved aflyst arrangement. Men du er velkommen til at give din plads i cirklen videre til en anden hvis du skulle blive forhindret. 

Skriv endelig til mig på mail@hannehvattum. com hvis du har nogle spørgsmål!


Jeg glæder mig så meget til at dele alle de redskaber med dig, som jeg selv har haft uendelig stor glæde af i mit liv. Og til at mærke den kraft og det nærvær der opstår, når kvinder mødes i cirkel.

xxx

hanne

 

 

Later Event: August 30
SENSOMMERCIRKEL I NATUREN